Om os

Jørgen Holm A/S Maler- og Hovedentreprenør blev opstartet i 1981 af iværksætteren Jørgen Holm.

Virksomheden blev startet i privaten hjemme hos Jørgen Holm, hvor morgenmøderne med svendene blev taget rundt om spisebordet i husets hjerterum køkkenet og hvor hans kone og børn altid endte med at være en naturlig del af disse møder og alle de beslutninger der skulle tages. Til at starte med, tog Jørgen Holm sig selv af alt, lige fra det administrative til udførelsen og alt kundekontakten.

Virksomheden voksede og der blev stille og roligt ansat dygtige og loyale medarbejdere i administrationen og flere dygtige svende til det kvalitetsniveau, som Jørgen Holm altid har lagt utrolig stor vægt på, at hans virksomhed står for.

Virksomheden blev i 1990érne udvidet endnu en gang og begyndte således med sit nyopstartede søsterselskab J.H. Totalentreprise A/S at varetage større entrepriser. Her blev der entreret med underentreprenører af andre faggrupper og der blev igennem årene opbygget et stort loyalt netværk af faste dygtige fagentreprenører. Jørgen Holm valgte ligeledes at ansætte både malerkonduktører og byggeledere til at varetage disse store projekter, såsom maler- og hovedentrepriser.

Jørgen Holm har igennem årene også haft stor interesse i at drive udlejningsejendomme og har altid drevet hans ejendomme med samme store kvalitetsbevidsthed, interesse og patentlighed.

For 10 år siden blev malervirksomheden overdraget til Jørgen Holms søn Martin Holm, som i dag har samlet både maler- og entreprenørvirksomhederne under et firma, nemlig Jørgen Holm A/S Maler- og Hovedentreprenør.

Martin Holm driver virksomheden videre i samme ånd og med samme øje for kvalitet, loyalitet og punktlighed. Der er stor tillid både kunder, underentreprenører, svende og ledelse imellem, alle har en lige vigtig funktion og bidrager alle i fællesskab til et professionelt og flot resultat.

Jørgen Holm A/S Maler- og Hovedentreprenør beskæftiger i dag over 30 faste malersvende og mange har været hos os i 10 - 20 år, hvilket helt naturligt har medført et tæt kollegialt sammenhold af familiær karakter. Ligeledes består en del af vores underentreprenører også stadig af de samme faste loyale og kvalitetsbevidste virksomheder, hvor der er stor tillid entreprenørerne imellem.

I dag er det stadig den samme familie, 40 år senere, der sidder om bordet hvor beslutningerne tages. Alle er en vigtig del af bestyrelsen og alle ønsker og arbejder for at virksomheden fortsat drives sundt og fornuftigt, med den samme sans for kvalitet, loyalitet og gensidig respekt for både hinanden og de projekter der udføres.

FÅ ET TILBUD PÅ RENOVERING AF Om os

Vi arbejder med alt indenfor moderniserings-, renoverings-, og istandsættelsesopgaver til almindelige maleropgaver.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Danske Malermestre Danmarks indsamling Vi støtter Kræftens Bekæmpelse Knæk Cancer logo Fodboldfonden - alle vores boern