Historien og temaet

Om maler- og entreprenørfirmaet Jørgen Holm A/S

Jørgen Holm A/S har hovedsæde i Hvidovre, men varetager, grundet sin ekspertise og sit gode renommé inden for faget, opgaver over hele Sjælland. Jørgen Holm A/S har i dag en dedikeret stab på godt 35 af landets bedste malersvende og godt 40 udvalgte, faste underentreprenører inden for forskellige faggrupper.

Til sammen udgør de en stab af loyale, kompetente medarbejdere, der hver dag er med til at sikre den høje kvalitet, som Jørgen Holm A/S sætter en ære i at være garant for blandt privat- og erhvervskunder såvel som arkitekter, ejendomsselskaber og administratorer.

Vores værdier

Hvorfor vælge os til dit næste projekt?

Med mere end 40 års erfaring inden for branchen, kan vi stå inde for du får et professionelt team af malersvende, som alle har kompetencer, der lever op til de høje standarder, vi sætter til kvaliteten af vores arbejde.

w

Rådgivning & tæt dialog

Vi tager os altid tid til en god dialog. Med vores mange år i branchen sikrer I jer rådgivning hvor vi lytter og forstår dine drømme, ønsker og behov til dit projekt.

Realistisk budget og tidsplan

Hos Jørgen Holm A/S går vi op i vi overholder vores aftaler. Derfor sætter vi en realistisk tidshorisont på dit projekt, så alt bliver gjort ordentligt første gang, og til den rette pris

Tilbud vi kan stå inde for

Du er i trygge hænder hos os og vi hjælper dig sikkert i mål med dit projekt. Med stor erfaring sikrer vi dig solidt håndværk. Du kan trygt stole på at vi overholder vores aftaler.

Kvalitet over kvantitet

Fundamentet for succes er ordentlighed. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten og har altid fokus på detaljerne. Derfor sikrer vi dig høj kvalitet & godt håndværk.

Fra virksomhed i eget hus, til et veletableret firma på over 35 malersvende

Jørgen Holm A/S Maler- og Hovedentreprenør blev opstartet i 1981 af iværksætteren Jørgen Holm. Virksomheden blev startet i privaten hjemme hos Jørgen Holm, hvor morgenmøderne med svendene blev taget rundt om spisebordet i husets hjerterum køkkenet og hvor hans kone og børn altid endte med at være en naturlig del af disse møder og alle de beslutninger der skulle tages. Til at starte med, tog Jørgen Holm sig selv af alt, lige fra det administrative til udførelsen og alt kundekontakten.

Virksomheden voksede og der blev stille og roligt ansat dygtige og loyale medarbejdere i administrationen og flere dygtige svende til det kvalitetsniveau, som Jørgen Holm altid har lagt utrolig stor vægt på, at hans virksomhed står for.

Virksomheden blev i 1990érne udvidet endnu en gang og begyndte således med sit nyopstartede søsterselskab J.H. Totalentreprise A/S at varetage større entrepriser. Her blev der entreret med underentreprenører af andre faggrupper og der blev igennem årene opbygget et stort loyalt netværk af faste dygtige fagentreprenører. Jørgen Holm valgte ligeledes at ansætte både malerkonduktører og byggeledere til at varetage disse store projekter, såsom maler- og hovedentrepriser.

Jørgen Holm har igennem årene også haft stor interesse i at drive udlejningsejendomme og har altid drevet hans ejendomme med samme store kvalitetsbevidsthed, interesse og patentlighed.

For 10 år siden blev malervirksomheden overdraget til Jørgen Holms søn Martin Holm, som i dag har samlet både maler- og entreprenørvirksomhederne under et firma, nemlig Jørgen Holm A/S Maler- og Hovedentreprenør.

Martin Holm driver virksomheden videre i samme ånd og med samme øje for kvalitet, loyalitet og punktlighed. Der er stor tillid både kunder, underentreprenører, svende og ledelse imellem, alle har en lige vigtig funktion og bidrager alle i fællesskab til et professionelt og flot resultat.

Vi har samlet et team af professionelle fagfolk

Jørgen Holm A/S Maler- og Hovedentreprenør beskæftiger i dag over 30 faste malersvende og mange har været hos os i 10 – 20 år, hvilket helt naturligt har medført et tæt kollegialt sammenhold af familiær karakter. Ligeledes består en del af vores underentreprenører også stadig af de samme faste loyale og kvalitetsbevidste virksomheder, hvor der er stor tillid entreprenørerne imellem.

I dag er det stadig den samme familie, 40 år senere, der sidder om bordet hvor beslutningerne tages. Alle er en vigtig del af bestyrelsen og alle ønsker og arbejder for at virksomheden fortsat drives sundt og fornuftigt, med den samme sans for kvalitet, loyalitet og gensidig respekt for både hinanden og de projekter der udføres.