Din sikkerhed for garanti

Dansk håndværk – din garanti for ordentlig håndværk

Håndværkerforeningen

Håndværkerforeningen sætter fokus på det gode håndværk. Foreningen fungerer som en tværfaglig interesseorganisation, der varetager og fremmer små og mellemstore virksomheders erhvervspolitiske interesser i hovedstadsområdet.

Medlemskabet betyder blandt andet, at Jørgen Holm A/S har talerør til kommunerne og derfor indflydelse på det erhvervspolitiske område i København og omegn.

Håndværksrådet
Håndværksrådet er en hovedorganisation, der arbejder for at sikre små og mellemstore virksomheder de bedste vilkår for at drive Deres virksomhed. Håndværksrådet repræsenterer knap 20.000 små og mellemstore virksomheder inden for byggeri, industri, service med mere.
Københavns Malerlaug

Københavns Malerlaug er en lokal, branche- og arbejdsgiverorganisation der blandt andet har til formål at sikre kvaliteten af dansk håndværk. Københavns Malerlaug repræsenterer cirka 400 bygningsmalervirksomheder, og det er herved landets største malerlaug.

Martin Holm fra Jørgen Holm A/S Maler- og Hovedentreprenør sidder endvidere i repræsentantskabet, hvorfor vi er med til at formidle viden fra andre medlemmer og har mulighed for at deltage i malertekniske projekter, så firmaet hele tiden udvikler sig og er opdateret på de seneste tendenser, teknikker og materialer.

Danske Malermestre

Danske Malermestre er en arbejdsgiverforening og brancheorganisation for alle Danmarks malervirksomheder. Danske Malermestre beskæftiger sig med uddannelsespolitik, overenskomster, malerteknik og medlemmernes faglige ekspertise og netværk.

Alt sammen for at sikre traditionen og udviklingen af godt dansk håndværk Hvis De ganske mod forventning ikke er tilfreds med det arbejde, vi udfører, sørger Danske Malermestre for, at der bliver taget hånd om sagen. Det er Deres garanti for kvalitetsarbejde.

De kan læse mere om de lovmæssige bestemmelser på Danske Malermestres hjemmeside.

Garanti for dansk håndværk i højeste kvalitet

Hos Jørgen Holm A/S Maler- og Hovedentreprenør arbejder vi dagligt for at sikre videreførelse af stolte danske håndværkstraditioner.

Vi ønsker i denne forbindelse at kunne tilbyde vores kunder fuldstændig tryghed i valget af leverandør, hvorfor vi har medlemskab i flere garantiforeninger. Disse sikrer vores kunder solidt dansk håndværk. Endvidere sikrer disse medlemskaber gode arbejdsforhold for vores medarbejdere ligeledes.

Få et gratis og uforpligtende tid

Hvis De ønsker professionel hjælp samt et uforpligtende tilbud på en maler- eller entreprenørløsning, der imødekommer Deres behov og har fokus på at levere dansk håndværk i høj kvalitet, er De velkommen til at kontakte os på telefon 36 17 32 23 eller e-mail info@j-holm.dk. Vores servicemindede og særdeles kyndige medarbejdere stiller gerne sin ekspertise til rådighed for Dem.

Vi kommer gerne ud til kunder over hele Sjælland, og vi har bl.a. referencer for både private og erhvervskunder i København, Gentofte, Hvidovre og Nordsjælland.

Udfyld formularen

Udfyld formularen – Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

Hvad drejer dit projekt om?