Renovering af opgang

Renovering af opgang med stor ekspertise

Siden 1981 har vi hos Jørgen Holm A/S Maler- og Hovedentreprenør stor erfaring med at udføre renoveringer og istandsættelser af ældre bygninger samt i forbindelse med nye byggerier. Vi har i vores levetid arbejdet hårdt for at kunne levere tilfredsstillende resultater til vores kunder, der altid afspejler den bedste kvalitet på markedet - også, når De ønsker nyt liv til opgangen i Deres ejendom.

 

Mangeårig erfaring

Vi har gennem mange år påtaget os ansvaret for udførsel af diverse murer- og hovedentrepriser. Det har resulteret i en bred erfaring med fx renovering af opgange i Hvidovre, København, Gentofte og resten af Nordsjælland.  

 

Totalløsninger for renovering af opgange

Vi har kompetencer til at håndtere alle opgaver, der kunne ligge inden for opgangsrenovering. Det indbefatter bl.a. følgende:

  • Rørføring til el
  • Ny gulvbelægning trægulv, linoleum m.m.
  • Opsætning af telefonanlæg
  • Opsætning af røgalarmer
  • Maling af trapper
  • Vedligeholdelse og renovering af trappeopgang
  • Belysning
  • Skumringsanlæg

 

Har De brug for en leverandør af en service, der ligger uden for ovenstående, har vi endvidere en lang række særdeles kompetente underleverandører, der gør os i stand til at håndtere alle tænkelige opgaver. Som en del af vores daglige virke tilbyder vi kyndig rådgivning med afsæt i vores mere end 40 år i branchen. Vi stiller gerne vores store ekspertise til rådighed, hvis De ønsker vejledning omkring valg af gulve, farve, maling, belysning, skumringsanlæg med mere.

 

Vil De gerne vide mere om Deres muligheder?

Ønsker De at høre nærmere, og vil De gerne modtage et uforpligtende tilbud på en dækkende løsning, er De velkommen til at kontakte os på telefon 36 17 32 23 eller e-mail info@j-holm.dk. Vi har referencer over hele Sjælland - heriblandt i Gentofte, Hvidovre, Nordsjælland og København. Vi glæder os til at hjælpe Dem.

 

Få et uforpligtende tilbud

Vi arbejder med alt indenfor moderniserings-, renoverings-, og istandsættelsesopgaver til almindelige maleropgaver.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Danske Malermestre Danmarks indsamling Vi støtter Kræftens Bekæmpelse Knæk Cancer logo Fodboldfonden - alle vores boern