Hovedentreprise

Hovedentreprenør

Som entreprenørvirksomhed udfører Jørgen Holm A/S Maler- og Hovedentreprenør i kraft af alsidige kompetence og bred erfaring, mange forskellige opgaver for vores kunder – alt fra moderniserings-, renoverings-, og istandsættelsesopgaver til almindelige maleropgaver. Ingen opgaver er for små eller for store.

 

Hovedentreprenør der tilbyder totalløsninger

Skal hele ejendommen renoveres, har vi kompetencer til alt fra at lægge nyt gulv til nyt tag. Når vi hos Jørgen Holm A/S udfører totalløsninger, arbejder vi sammen med vores faste samarbejdspartnere gennem mange år. Det betyder, at vi kan garantere vores kunder en god kvalitet, og at vi altid kan stå inde for det arbejde, vi udfører.

Er du i tvivl, om dit tag trænger til renovering eller en udskiftning, og går du med nye boligdrømme, er vi hos Jørgen Holm A/S Maler- og Hovedentreprenør klar til at rådgive dig. Vi har hovedkontor i Hvidovre, men tager ud på hele Sjælland – også København, Gentofte og Nordsjælland. Kontakt os på tlf. 36 17 32 23 allerede i dag for et uforpligtende tilbud. 

Få et tilbud på hovedentreprise

Vi arbejder med alt indenfor moderniserings-, renoverings-, og istandsættelsesopgaver til almindelige maleropgaver.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Danske Malermestre Danmarks indsamling Vi støtter Kræftens Bekæmpelse Knæk Cancer logo Fodboldfonden - alle vores boern