Tilbyder diverse maleropgaver

Boligforeninger

Malerarbejde til din boligforening

Igennem mere end 40 år har vi samarbejdet med boligforeninger over det meste af Sjælland. Her har vi udført alle typer af opgaver i fagentreprise, såsom maling af vinduer, maling af opgange, fjernelse af bly-maling og meget mere.

Udover diverse maleropgaver varetager Jørgen Holm A/S også opgaver i hovedentreprise, såsom alle typer af moderniserings-, renoverings-, og istandsættelsesopgaver. For at sikre os et optimalt samarbejde, besøger vi altid foreningen, til et indledende møde, hvor vi afstemmer forventninger og lytter til de behov der måtte være,  før der udarbejdes et endeligt tilbud.

Vi har i dag en dedikeret stab på godt 35 af landets bedste malersvende og godt 40 udvalgte, faste underentreprenører inden for forskellige faggrupper.

Til sammen udgør de en stab af loyale, kompetente medarbejdere, der hver dag er med til at sikre den høje kvalitet, som Jørgen Holm A/S sætter en ære i at være garant for blandt privat- og erhvervskunder såvel som arkitekter, ejendomsselskaber og administratorer.

Kontakt os og hør nærmere om boligforeninger

Ønsker De et uforpligtende tilbud eller har spørgsmål, så er De altid velkommen til at kontakte os på tlf. 36 17 32 23 eller sende en mail på info@j-holm.dk.

Jørgen Holm A/S er placeret på Hjørnagervej 20 i Hvidovre, men arbejder over hele Sjælland, herunder Hvidovre, København, Gentofte og Nordsjælland.

Vi stiller gerne vores ekspertise til rådighed, hvis De har tvivlsspørgsmål. Vi glæder os til at tage imod Dem.

Nogle spørgsmål?

Udfyld formularen – Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

Hvad drejer dit projekt om?