Boligforeninger

Jørgen Holm A/S løser som maler- og hovedentreprenør alle typer af maleropgaver, såsom maling af vinduer, maling af opgange og fjernelse af for eksempel bly-maling. Udover diverse maleropgaver varetager Jørgen Holm A/S også opgaver inden for hoved- og fagentrepriser, såsom alle typer af moderniserings-, renoverings-, og istandsættelsesopgaver.

Jørgen Holm A/S har i dag en dedikeret stab på godt 35 af landets bedste malersvende og godt 40 udvalgte, faste underentreprenører inden for forskellige faggrupper. Til sammen udgør de en stab af loyale, kompetente medarbejdere, der hver dag er med til at sikre den høje kvalitet, som Jørgen Holm A/S sætter en ære i at være garant for blandt privat- og erhvervskunder såvel som arkitekter, ejendomsselskaber og administratorer.

Jørgen Holm A/S besøger altid kunden før der udarbejdes et tilbud, for at danne et overblik over det konkrete projekt, så der gives det mest præcise tilbud.

Ønsker De et uforpligtende tilbud eller har spørgsmål, så er De altid velkommen til at kontakte os på tlf. 3617 3223 eller sende en mail på info@j-holm.dk.

Jørgen Holm A/S er placeret på Hjørnagervej 20 i Hvidovre, men arbejder over hele Sjælland, herunder Hvidovre, København, Gentofte og Nordsjælland.

 

Få et uforpligtende tilbud

Vi arbejder med alt indenfor moderniserings-, renoverings-, og istandsættelsesopgaver til almindelige maleropgaver.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Danske Malermestre Danmarks indsamling Vi støtter Kræftens Bekæmpelse Knæk Cancer logo Fodboldfonden - alle vores boern