Malerarbejde af højeste kvalitet

Malerarbejde i København og Nordsjælland

Få et uforpligtende malertilbud

Hos Jørgen Holm A/S er vi altid klar til at give Dem et uforpligtende malertilbud, og vi hjælper både privat og erhverv. Har De et stort eller mindre malerprojekt, kan vi rådgive Dem med hensyn til farvevalg samt valg af maling med mere. Hvis De har brug for hjælp til et større byggeprojekt, giver vi også gerne et tilbud på en totalløsning.

Vi udfører mange forskellige opgaver for kunder – alt fra moderniserings-, renoverings- og istandsættelsesopgaver til almindelige maleropgaver. Ingen opgaver er for små eller for store.

Høj kvalitet og faglighed

Jørgen Holm A/S har i dag en dedikeret stab på godt 35 af landets bedste malersvende og godt 40 udvalgte, faste underentreprenører inden for forskellige faggrupper. Til sammen udgør de en stab af loyale, kompetente medarbejdere, der hver dag er med til at sikre den høje kvalitet, som Jørgen Holm A/S sætter en ære i at være garant for. Skal hele huset renoveres, har Jørgen Holm A/S kompetencer til alt fra at lægge nyt gulv til nyt tag.

Når vi udfører totalløsninger, sker det i samarbejde med faste samarbejdspartnere gennem mange år. Det betyder, at vi kan garantere vores kunder en god kvalitet og altid kan stå inde for det arbejde, som firmaet udfører.

Før der udarbejdes et tilbud, besøger vi hos Jørgen Holm A/S altid vores kunder. Det gør vi for at danne os et overblik over projektet, så De får det mest præcise tilbud. Alt efter projektets omfang kan det tage fra et par dage til et par uger, før det færdige tilbud er klar.

Udover diverse maleropgaver varetager Jørgen Holm A/S også opgaver inden for hoved- og fagentrepriser, såsom alle typer af modernisering-, renovering-, og istandsættelsesopgaver.

Af specialopgaver har Jørgen Holm A/S udført malerarbejde en række prominente steder, herunder Københavns Rådhus, den franske ambassade, Geologisk Museum, Botanisk Museum, Botanisk Have, Niels Bohr instituttet, Forskellige Hoteller og restauranter og meget mere.

Som malerfirma løser Jørgen Holm A/S alle typer af maleropgaver, såsom:

Malere der maler facade

Hvorfor vælge Jørgen Holm A/S som malerentreprenør?

Vores erfarne malersvende har alle den rette uddannelse og kompetencer, der kræves for at udføre et komplet stykke malerarbejde. Vi sætter en ære i at udføre vores arbejde med den største omhu og nøjagtighed, så vores kunder altid er tilfredse med resultatet. Vi har et tæt samarbejde med vores faste underleverandører og samarbejdspartnere, som vi har arbejdet sammen med i mange år. Dette betyder, at vi kan garantere vores kunder en god kvalitet og pålidelighed i det arbejde, vi udfører.

Jørgen Holm A/S har udført malerarbejde på en række prominente steder, herunder Københavns Rådhus, den franske ambassade, Geologisk Museum, Botanisk Museum, Botanisk Have, Niels Bohr instituttet, forskellige hoteller og restauranter i København. Vi er specialister inden for malerarbejde og kan garantere vores kunder en høj kvalitet og faglighed i alt det arbejde, vi udfører.

Hvad koster en malerentreprise hos Jørgen Holm A/S?

Prisen for en malerentreprise i København afhænger af opgavens størrelse og kompleksitet. Hos Jørgen Holm A/S tilbyder vi totalløsninger til en bred vifte af maleropgaver, herunder både små og store projekter. Vi kan hjælpe med alt fra farvevalg til valg af maling, og vi sikrer altid, at arbejdet udføres effektivt og i høj kvalitet.

Før der udarbejdes et tilbud, besøger vi altid vores kunder for at danne os et overblik over projektet og give det mest præcise tilbud. Hos Jørgen Holm A/S sætter vi en dyd i alt at komme med et fyldestgørende tilbud hvor der er taget højde for de fleste faktorer, så hverken tidsplan, eller den aftalte pris pludselig overskrider aftalen.

to der maler
to malere der maler vinduer
 • Hvad vi tilbyder:
 • Som malerentreprise løser vi alle typer af maleropgaver i København. De typiske opgaver vi løser falder indenfor disse kategorier.
 • WMaling af vinduer.
 • WMaling af trapper og trappeopgange.
 • WMaling af facader.
 • WFjernelse af for eksempel bly-maling.
 • WUdbedring af forsikringsskader.
 • WTotalentrepriser.
 • WRestaurering af frede bygninger.
 • WMalerteknikker.
 • WLejlighedsmoderniseringer.

Kontakt os og hør nærmere om malerentreprise

Har De spørgsmål, eller ønsker De et uforpligtende tilbud, er De altid velkommen til at kontakte Jørgen Holm A/S på tlf. 36 17 32 23 eller sende en mail på info@j-holm.dk.

Jørgen Holm A/S har hovedsæde på Hjørnagervej 20 i Hvidovre, men arbejder over hele Sjælland, herunder Hvidovre, København, Gentofte og Nordsjælland.

Vi stiller gerne vores ekspertise til rådighed, hvis De har tvivlsspørgsmål. Vi glæder os til at tage imod Dem.

Nogle spørgsmål?

Udfyld formularen – Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

Hvad drejer dit projekt om?