Malerarbejde i København og Nordsjælland

Hos Jørgen Holm A/S er vi altid klar til at give Dem et uforpligtende malertilbud, og vi hjælper både privat og erhverv. Har De et stort eller mindre malerprojekt, kan vi rådgive Dem med hensyn til farvevalg samt valg af maling med mere. Hvis De har brug for hjælp til et større byggeprojekt, giver vi også gerne et tilbud på en totalløsning.

Vi udfører mange forskellige opgaver for kunder – alt fra moderniserings-, renoverings- og istandsættelsesopgaver til almindelige maleropgaver. Ingen opgaver er for små eller for store.

Som malerfirma løser Jørgen Holm A/S alle typer af maleropgaver, såsom:

Skal hele huset renoveres, har Jørgen Holm A/S kompetencer til alt fra at lægge nyt gulv til nyt tag. Når vi udfører totalløsninger, sker det i samarbejde med faste samarbejdspartnere gennem mange år. Det betyder, at vi kan garantere vores kunder en god kvalitet og altid kan stå inde for det arbejde, som firmaet udfører.

Før der udarbejdes et tilbud, besøger vi hos Jørgen Holm A/S altid vores kunder. Det gør vi for at danne os et overblik over projektet, så De får det mest præcise tilbud. Alt efter projektets omfang kan det tage fra et par dage til et par uger, før det færdige tilbud er klar.

Udover diverse maleropgaver varetager Jørgen Holm A/S også opgaver inden for hoved- og fagentrepriser, såsom alle typer af moderniserings-, renoverings-, og istandsættelsesopgaver. Af specialopgaver har Jørgen Holm A/S udført malerarbejde en række prominente steder, herunder Københavns Rådhus og den franske ambassade, hvor Jørgen Holm A/S blandt andet udførte marmorering.

Høj kvalitet og faglighed

Jørgen Holm A/S har i dag en dedikeret stab på godt 35 af landets bedste malersvende og godt 40 udvalgte, faste underentreprenører inden for forskellige faggrupper. Til sammen udgør de en stab af loyale, kompetente medarbejdere, der hver dag er med til at sikre den høje kvalitet, som Jørgen Holm A/S sætter en ære i at være garant for.

Har De spørgsmål, eller ønsker De et uforpligtende tilbud, er De altid velkommen til at kontakte Jørgen Holm A/S på tlf. 3617 3223 eller sende en mail på info@j-holm.dk.

Jørgen Holm A/S har hovedsæde på Hjørnagervej 20 i Hvidovre, men arbejder over hele Sjælland, herunder Hvidovre, København, Gentofte og Nordsjælland.

Få et uforpligtende tilbud

Vi arbejder med alt indenfor moderniserings-, renoverings-, og istandsættelsesopgaver til almindelige maleropgaver.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Danske Malermestre Danmarks indsamling Vi støtter Kræftens Bekæmpelse Knæk Cancer logo Fodboldfonden - alle vores boern