Totalløsninger til privat & erhverv

Totalløsninger og hovedentreprenør

Hovedentreprenør

Jørgen Holm A/S tilbyder totalløsninger til hele din bolig

Renoveret lejlighed i Nordsjælland

I kraft af Jørgen Holm A/S alsidige kompetencer og brede erfaring udfører Jørgen Holm A/S Maler- og Hovedentreprenør mange forskellige opgaver for kunder – alt fra moderniserings-, renoverings- og istandsættelsesopgaver til almindelige maleropgaver. Ingen opgaver er for små eller for store.

Renovering

Skal Deres ejendom renoveres? Siden virksomhedens etablering i 1981 har Jørgen Holm A/S stået for renovering af beboelsesejendomme, ældre boliger og hoteller. Firmaets kompetente og loyale medarbejderstab rådgiver og vejleder, så Jørgen Holm A/S i tæt dialog med Dem, når frem til et elegant og holdbart resultat.

Byfornyelse

Som led i byfornyelser hjælper Jørgen Holm A/S med at genoprette og forbedre bygninger over alt på Sjælland. Når en bygning indgår i en byfornyelse, går kommunen ind og dækker en del af omkostningerne ved renoveringen. Renoveringen kan være fra koldt vand i hanerne, ingen varme i radiatorerne til ulovlige elinstallationer.

Jørgen Holm A/S guider dig hele vejen med en ambitiøs og målrettet tilgang til processen.

Tagrenovering

Jørgen Holm A/S tilbyder også tagrenovering og ombygning af loftrum til beboelse. Tagrenovering kan forlænge Deres tags levetid med op til 20 år. Der er flere måder at renovere et tag på, så som maling af taget, algebehandling og tagreparationer.

Uanset hvilken løsning Deres tag har brug for, garanterer Jørgen Holm A/S en effektiv løsning, som begge parter kan være stolte af.

Hovedentreprenør der tilbyder totalløsninger

 

Skal hele huset renoveres, har Jørgen Holm A/S kompetencer til alt fra at lægge nyt gulv til nyt tag.

Når Jørgen Holm A/S udfører totalløsninger, sker det i samarbejde med faste samarbejdspartnere gennem mange år. Det betyder, at Jørgen Holm A/S kan garantere sine kunder en god kvalitet, og altid kan stå inde for det arbejde, som firmaet udfører.

Kontakt os og hør nærmere om totalløsninger

Er De i tvivl, om Deres tag trænger til renovering eller en udskiftning, og går De med nye boligdrømme, er Jørgen Holm A/S Maler- og Hovedentreprenør klar til at rådgive Dem. Jørgen Holm A/S hovedkontor i Hvidovre, men tager ud på hele Sjælland – også København, Gentofte og Nordsjælland. Kontakt Jørgen Holm A/S på tlf. 36 17 32 23 eller send en mail til info@j-holm.dk allerede i dag for et uforpligtende tilbud.

Vi stiller gerne vores ekspertise til rådighed, hvis De har tvivlsspørgsmål. Vi glæder os til at tage imod Dem.

Nogle spørgsmål?

Udfyld formularen – Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

Hvad drejer dit projekt om?