Maling af facader i København & Nordsjælland

Jørgen Holm A/S har med over 30 års erfaring inden for maler- og hovedentrepriser, stor erfaring med renovering af facader og arbejder altid på at levere et resultat, der lever op til Deres forventninger.
 

Til maling af store facader bruger Jørgen Holm A/S ofte specialsprøjter fra Rockidan. Ved at bruge sprøjterne, der er støv- og tågefri, undgår man at skulle dække fliser og biler til med plastik. Det er en effektiv løsning, som betyder, at mange kvadratmeter kan males i løbet af en enkelt dag. Jørgen Holm A/S udfører naturligvis også arbejdet uden specialsprøjte. 
 

Specialprodukter

Jørgen Holm A/S holder sig hele tiden opdateret på de nyeste specialprodukter. Ved renovering af facader anvender Jørgen Holm A/S eksempelvis ofte nanoteknologi. Det betyder, at facaden kan rense sig selv. Derved kan man spare udgifterne ved en rensning samt den generelle vedligeholdelse af facaden.

Fjernelse af graffiti

Er Deres bygning fyldt med graffiti? Hvad enten graffitien er på træ, teglsten, murværk, jern eller lignende, kan Jørgen Holm A/S i kraft af flere års erfaring løse problemet hurtigt og effektivt.
 

Kontakt Jørgen Holm A/S for et uforpligtende malertilbud eller for yderligere information om renovering af facader på tlf. 36 17 32 23 eller send en mail på info@j-holm.dk. Jørgen Holm A/S tager ud på hele Sjælland – Hvidovre, København, Gentofte og Nordsjælland.

FÅ ET TILBUD PÅ MALING AF FACADER

Vi arbejder med alt indenfor moderniserings-, renoverings-, og istandsættelsesopgaver til almindelige maleropgaver.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Danske Malermestre Danmarks indsamling Vi støtter Kræftens Bekæmpelse Knæk Cancer logo Fodboldfonden - alle vores boern