Ny og holdbar facade

Maling af facader i København & Nordsjælland

Giv facaden nyt liv

Jørgen Holm A/S har med over 30 års erfaring inden for maler- og hovedentrepriser, stor erfaring med  renovering af facader  og arbejder altid på at levere et resultat, der lever op til Deres forventninger. Til maling af store facader bruger Jørgen Holm A/S ofte specialsprøjter fra Wagner. Ved at bruge sprøjterne, der er støv- og tågefri, undgår man at skulle dække fliser og biler til med plastik. Det er en effektiv løsning, som betyder, at mange kvadratmeter kan males i løbet af en enkelt dag. Jørgen Holm A/S udfører naturligvis også arbejdet uden specialsprøjte.

Specialprodukter

Jørgen Holm A/S holder sig hele tiden opdateret på de nyeste specialprodukter. Ved renovering af facader anvender Jørgen Holm A/S eksempelvis ofte nanoteknologi. Det betyder, at facaden bliver selvrensende. Derved kan man spare udgifterne ved en rensning samt den generelle vedligeholdelse af facaden. Og vi ved med sikkerhed og med mage malede facader bag os at det rent faktisk virker.

Fjernelse af graffiti

Er Deres bygning fyldt med graffiti? Hvad enten graffitien er på træ, teglsten, murværk, jern eller lignende, kan Jørgen Holm A/S i kraft af flere års erfaring løse problemet hurtigt og effektivt.

Kontakt os og hør nærmere om maling af facader

Kontakt Jørgen Holm A/S for et uforpligtende malertilbud eller for yderligere information om renovering af facader på tlf. 36 17 32 23 eller send en mail på info@j-holm.dk. Jørgen Holm A/S tager ud på hele Sjælland – Hvidovre, København, Gentofte og Nordsjælland.

Vi stiller gerne vores ekspertise til rådighed, hvis De har tvivlsspørgsmål. Vi glæder os til at tage imod Dem.

Nogle spørgsmål?

Udfyld formularen – Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

Hvad drejer dit projekt om?