Modtag helt gratis, ingen binding

Modtag et uforpligtende malertilbud

Er De på udkig efter en professionel og kompetent leverandør af malerarbejde til en konkurrencedygtig pris? Hos Jørgen Holm A/S Maler- og Hovedentreprenør udarbejder vi gerne et dækkende malertilbud, der imødekommer Deres ønsker. Vores indledende tilbud er naturligvis altid ganske uforpligtende, og vi tilbyder vores service i København, Hvidovre, Gentofte og hele Nordsjælland.

Hvad drejer dit projekt om?

Grundighed i alt vores arbejde

Alle opgaver indledes hos os med en grundig samtale samt et besøg, hvor vi klarlægger det videre forløb. Med udgangspunkt i dette udarbejder vi så vores tilbud. Vi stiller naturligvis gerne vores ekspertise til rådighed, hvis De har tvivlsspørgsmål, som De ønsker afklaret.

Vores arbejdsområder indbefatter bl.a. maling af facader, vinduer og trapper for både private kunder, erhvervskunder, ejendomsselskaber og det offentlige. Vi anvender maling fra Flügger, Nordsjö, Beck & Jørgensen samt Rockidan, som er nogle af landets største. Har De allerede købt malingen til Deres malerprojekt, kommer vores dygtige malersvende gerne og maler for Dem. Vi anbefaler dog maling fra vores leverandører, som garanterer en god og holdbar kvalitet.

Ring, hvis De ønsker et uforpligtende malertilbud

Kontakt os på telefon 36 17 32 23 eller på e-mail info@j-holm.dk, hvis De ønsker at modtage et dækkende og uforpligtende malertilbud på en malerløsning eller en totalløsning.

Vores referencer findes over hele Sjælland – heriblandt både Hvidovre, Gentofte, Nordsjælland og København – og vi udarbejder gerne både malertilbud til private og erhverv af alle størrelser. Vi glæder os til at hjælpe Dem.