Modtag et uforpligtende malertilbud

Er De på udkig efter en professionel og kompetent leverandør af malerarbejde til en konkurrencedygtig pris? Hos Jørgen Holm A/S Maler- og Hovedentreprenør udarbejder vi gerne et dækkende malertilbud, der imødekommer Deres ønsker. Vores indledende tilbud er naturligvis altid ganske uforpligtende, og vi tilbyder vores service i København, Hvidovre, Gentofte og hele Nordsjælland.

Igennem vores underleverandør såvel som gennem interne kompetencer, kan vi tilbyde totalløsninger. Hermed kan vores tilbud inkludere arbejde, der ligger uden for vores umiddelbare faggruppe; malerarbejde. Det gør os i stand til at tage imod opgaver af alle størrelser.

Grundighed i alt vores arbejde

Alle opgaver indledes hos os med en grundig samtale samt et besøg, hvor vi klarlægger det videre forløb. Med udgangspunkt i dette udarbejder vi så vores tilbud. Vi stiller naturligvis gerne vores ekspertise til rådighed, hvis De har tvivlsspørgsmål, som De ønsker afklaret.

Vores arbejdsområder indbefatter bl.a. maling af facader, vinduer og trapper for både private kunder, erhvervskunder, ejendomsselskaber og det offentlige. Vi anvender maling fra Flügger, Nordsjö, Beck & Jørgensen samt Rockidan, som er nogle af landets største. Har De allerede købt malingen til Deres malerprojekt, kommer vores dygtige malersvende gerne og maler for Dem. Vi anbefaler dog maling fra vores leverandører, som garanterer en god og holdbar kvalitet.

Ring, hvis De ønsker et uforpligtende malertilbud

Kontakt os på telefon 36 17 32 23 eller på e-mail info@j-holm.dk, hvis De ønsker at modtage et dækkende og uforpligtende malertilbud på en malerløsning eller en totalløsning. Vores referencer findes over hele Sjælland - heriblandt både Hvidovre, Gentofte, Nordsjælland og København - og vi udarbejder gerne både malertilbud til private og erhverv af alle størrelser. Vi glæder os til at hjælpe Dem.

Få et uforpligtende tilbud

Vi arbejder med alt indenfor moderniserings-, renoverings-, og istandsættelsesopgaver til almindelige maleropgaver.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Danske Malermestre Danmarks indsamling Vi støtter Kræftens Bekæmpelse Knæk Cancer logo Fodboldfonden - alle vores boern