Renovering af badeværelse

Modernisering af badeværelser

Nyt Badeværelse? Realisér drømmen hos Jørgen Holm A/S

At lave et nyt badeværelse kan både være dyrt, tidskrævende og kompliceret. Især set i forhold til, hvor få kvadratmeter det egentlig drejer sig om. Det skyldes, at der stilles særligt høje krav både til materialer og udførelse, fordi der i badeværelset er overflader og installationer, der dagligt udsættes for både vand og fugt. Og kræver hyppigere rengøring end de fleste andre steder i boligen.

Hvis badeværelset ikke er i orden, kan der hurtigt opstå alvorlige skader, som kan være temmelig dyre at udbedre. Selv små skader, mangler eller fejl, fx i opbygningen af badeværelset, kan blive alvorlige og svære at udbrede.

Trænger dit badeværelse til en opgradering med nyt inventar og hårde hvidevarer, eller er du ude i en totalrenovering/udvidelse  af dit eksisterende toilet/ badeværelse har Jørgen Holm A/S stor erfaring med alt indenfor dette felt.

Vi  står gerne til rådighed gennem hele processen, lige fra tegnebrættet med design ideer til tilbudsindhentningen og udførelsen.

Kontakt os og hør nærmere om modernisering af bad

Går De med nye badeværelsesdrømme, er Jørgen Holm A/S Maler- og Hovedentreprenør klar til at rådgive Dem. Jørgen Holm A/S hovedkontor i Hvidovre, men tager ud på hele Sjælland – også København, Gentofte og Nordsjælland. Kontakt Jørgen Holm A/S på tlf. 36 17 32 23 eller send en mail til info@j-holm.dk allerede i dag for et uforpligtende tilbud.

Vi stiller gerne vores ekspertise til rådighed, hvis De har tvivlsspørgsmål. Vi glæder os til at tage imod Dem.

Nogle spørgsmål?

Udfyld formularen – Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

Hvad drejer dit projekt om?