Professionel renovering af facader i København & omegn

Skader i bygningens murværk eller sokler kan have alvorlige konsekvenser, da der kan trænge vand og fugt ind. Udbedring efter skade er mere omfattende og dyrere end renovering inden skaden er indtruffet, hvorfor rettidig handling kan spare Dem for både penge og besvær. Med rettidig handling skal forstås, at renovering af facader kan forebygge sådanne skader på både murværk og sokkel, som altså ganske effektivt gør ejendommens facade mindre eksponeret for skader.

Facaderenovering giver nyt liv til ejendommen

Hos Jørgen Holm A/S Maler- og Hovedentreprenør udfører vi alt inden for malerarbejde og murerarbejde - herunder renovering af facader, opgang og tag. En nyrenoveret facade er både flot og mindre eksponeret for skader som følge af det barske danske vejr.

Vi har hos Jørgen Holm A/S Maler- og Hovedentreprenør tidligere stået for renovering af facader hos kunder i områderne Gentofte, Hvidovre, København samt i resten af Nordsjælland. 

Alsidig facaderenovering

Vi har lang erfaring med at udføre renovering af facader, og vi benytter udelukkende produkter af højeste kvalitet. Ved renovering af større facader bruger vi ofte specialsprøjter fra Rockidan, som er både støv- og tågefri. Vores facaderenovering inkluderer naturligvis nye fuger samt udbedring af eventuelle skader. Vi har endvidere kompetencer til at fjerne graffiti på både træ, teglsten, murværk, jern og lignende.

Kontakt os og hør nærmere om renovering af facader

Vi har lang erfaring med at vurdere nødvendigheden og omfanget af renoveringen, og således kan vi tilbyde Dem en grundig og tilfredsstillende løsning. Ønsker De en sådan vurdering af Deres ejendom, er De velkommen til at kontakte os på telefon 36 17 32 23, eller De kan skrive en e-mail til info@j-holm.dk. Vi holder til i Hvidovre i København, men kører gerne ud til Gentofte og i hele Nordsjælland for at hjælpe med renovering af facader. Vi stiller gerne vores ekspertise til rådighed, hvis De har tvivlsspørgsmål. Vi glæder os til at tage imod Dem.

FÅ ET TILBUD PÅ RENOVERING AF FACADE

Vi arbejder med alt indenfor moderniserings-, renoverings-, og istandsættelsesopgaver til almindelige maleropgaver.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Danske Malermestre Danmarks indsamling Vi støtter Kræftens Bekæmpelse Knæk Cancer logo Fodboldfonden - alle vores boern