Bly i maling

Information og rådgivning om bly i maling

Hos Jørgen Holm A/S Maler- og Hovedentreprenør er kyndig rådgivning en fast del af vores daglige arbejde, og vi stiller gerne vores ekspertise til rådighed for kunder, der ønsker professionel hjælp omkring København, Gentofte og Hvidovre. Som en del af vores omfattende service, kan vi blandt andet hjælpe vores kunder i forbindelse med mistanke om bly i maling. Er De i tvivl om, hvorvidt der er bly i malingen i Deres ejendom, og har De et forestående renoverings- eller byggeprojekt, er vi naturligvis behjælpelige med afklaring.

 

Hvornår er bly i malingen farligt?

Før i tiden var bly i maling normalt og en fast ingrediens. Som konsekvens er flere vægge og vindueskarme malet med bly-maling også i dag, hvilket ikke umiddelbart er farligt. Sundhedstruslen opstår, når De begynder at nedslibe vægge og vindueskarme. Bly-malingen bliver til støv, hvilket kan føre til hovedpine, nedsat hukommelse og blodmangel ved indånding. Derfor opfordrer vi til, at De får en professionel til, at vurdere om der er risiko for bly i maling.  

 

Lang erfaring med håndtering

Konsekvenserne ved at slibe vægge og vindueskarme med bly i malingen er altså ganske alvorlige, hvorfor et sådan bygge- eller renoveringsprojekt bør involvere en kyndig maler. Vi har lang erfaring inden for området, og vi kan ofte se, om hvorvidt der er bly i malingen. Er vi blot det mindste i tvivl, foretager vi en dybdegående analyse, der giver os fuldstændig afklaring.

 

Vil du vide mere om bly i maling?

Ønsker De at høre mere om bly i maling og identifikation af samme, er De velkommen til at kontakte os på 36 17 32 23 eller til at sende en e-mail til info@j-holm.dk. Vores hovedkontor er i Hvidovre, men vi kommer gerne ud til kunder over hele Sjælland - heriblandt København, Gentofte og Nordsjælland. Vi glæder os til at hjælpe Dem.

Få et uforpligtende tilbud

Vi arbejder med alt indenfor moderniserings-, renoverings-, og istandsættelsesopgaver til almindelige maleropgaver.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Danske Malermestre Danmarks indsamling Vi støtter Kræftens Bekæmpelse Knæk Cancer logo Fodboldfonden - alle vores boern