Maling af trapper

Siden 1981 har Jørgen Holm A/S sat en ære i at levere arbejde af høj kvalitet på istandsættelse af opgange i boliger, virksomheder og boligkomplekser. Jørgen Holm A/S sikrer, at Deres opgang er indbydende og byder velkommen på lige den måde, De forestiller Dem.

Renovering af opgange

Jørgen Holm A/S har stor ekspertise i renovering af opgange og har siden virksomhedens etablering arbejdet med renovering og istandsættelse af trapper i både ældre boliger og nye boligbyggerier. Jørgen Holm A/S har stor erfaring inden for faget, hvilket kommer kunderne til gode gennem omfattende faglig indsigt og kunnen. Firmaets dygtige medarbejdere kan rådgive Dem inden for valg af gulve, farve, maling, belysning, skumringsanlæg med mere.
 

Få et tilbud på renovering af trapper & opgang

Trænger Deres opgang til en kærlig hånd, og bor De i Hvidovre, København, Gentofte, Nordsjælland eller resten af Sjælland, har Jørgen Holm A/S mulighed for at hjælpe Dem.

Kontakt os allerede i dag på tlf. 36 17 32 23, eller send en mail på info@j-holm.dk

Se vores tidligere projekter

FÅ ET TILBUD PÅ RENOVERING AF TRAPPER

Vi arbejder med alt indenfor moderniserings-, renoverings-, og istandsættelsesopgaver til almindelige maleropgaver.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Danske Malermestre Danmarks indsamling Vi støtter Kræftens Bekæmpelse Knæk Cancer logo Fodboldfonden - alle vores boern