Høj kvalitet på istandsættelse

Maling af trapper

Istandsættelse af trappeopgang

Maling af Trappeopgang i København

Vælg Jørgen Holm A/S til at male din trappeopgang i København. Med over 30 års erfaring i branchen, er vi et erfarent entrepriseselskab, der kan håndtere alle aspekter af renovation og maling af trappeopgange.

Vi sørger altid for at levere en grundig og fyldestgørende kontrakt med en realistisk tidshorisont på vores arbejde, for at sikre dig at ingenting er overset og at arbejdet vil blive gennemført med din fulde tilfredshed.

 

Det er din sikkerhed for at alt arbejde bliver udført efter aftale og ud fra Jørgen Holms højre krave til kvalitet.

Hvad indebærer maling af opgange, hos Jørgen Holm A/S?

Maling af trappeopgange hos Jørgen Holm kan indebærer lige det du efterspørger. Skal vi også udskifte jeres gulve i opgangen? Skal jeres facade også males? Så kan vi også klare dette.

Ved at vælge Jørgen Holm til at udføre malerarbejdet på din trappeopgang, kan du være sikker på et konkret tilbud på arbejdet, samt en realistisk tidshorisont for gennemførelsen. Det er vores måde at sikre dig som kunde, at arbejdet bliver udført tilfredsstillende og efter dine ønsker.

Hvor meget koster maling af en trappeopgang?

Prisen for at male en trappeopgang afhænger selvsagt af en række faktorer, såsom størrelsen af ​​opgangen, valg af maling og eventuelle forberedelsesarbejder der skal laves.

For eksempel vil en større opgang kræve mere maling og flere arbejdstimer, og dermed være dyrere end en mindre opgang. Samtidig kan valg af en mere avanceret type maling også påvirke prisen.

Hos Jørgen Holm er vi et hovedentrepriseselskab, det betyder at vi kan løse alle de ekstra opgaver der kan være i forbindelse med malingen af jeres trappeopgang. Skal I fx skifte linoleumsgulvet i opgangen, eller udbedre jeres vægge og loft, så kan vi også klare disse typer opgaver i samme ombæring.

Få et gratis tilbud indenfor 1 uge

Hos Jørgen Holm A/S tilbyder vi at lave et GRATIS tilbud på renoveringen af din trappeopgang, som du kan få inden for en uge. 

Hvis det kan give jer tryghed, så kommer vi også gerne ud til møder i jeres boligforening og snakker med jer om tilbuddet og hvad det skal indebærer. På den måde kan I træffe det bedste valg for jeres ejendom, i jeres eget tempo.

Har i et presserende foreningsmøde i morgen? – Så giver vi et hurtigt overslag på et tilbud. Bare kontakt os, så skal vi nok hjælpe jer på vej.

Jørgen Holm A/S arbejder
Jørgen Holm logo med sort baggrund

Hvor meget tæller en trappeopgang i m2?

Hos Jørgen Holm A/S er vi altid omhyggelige med at få en reel opmåling af trappeopgangen, før vi giver et tilbud. Derfor kommer vi altid ud og opmåler hele trappeopgangen, så du ikke selv skal ud med målebåndet.

Det er vigtigt at understrege, at vi altid kommer med en konkret opmåling, og ikke sender tilbud ud, som vi gætter os frem til. Hos Jørgen Holm A/S sørger vi altid for en nøjagtig opmåling og vurdering af din trappeopgang, så du som kunde kan være sikker på, at tilbuddet du modtager er præcist og dækker alle opgaver.

På den måde undgår du ærgerlige efterregninger og kan være tryg ved, at alt arbejde er beskrevet i den kontrakt du modtager.​

Hvordan skal opgangen se ud?

Hos Jørgen Holm A/S giver vi dig som kunde fuld frihed i valget af materialer og farver til din trappeopgang. Vi ønsker at skræddersy et resultat, der passer til netop dine ønsker og præferencer.

Selvom du har denne frihed, står vores erfarne team altid klar til at hjælpe med udvælgelsen af materialer og give gode råd og anbefalinger for at sikre det bedst mulige resultat.

Jørgen holm A/S Logo

Kontakt Jørgen Holm A/S

Få et gratis og uforpligtende tilbud fra Jørgen Holm A/S på maling af din trappeopgang i København. Vi er erfarne og kan håndtere alt maling og renovation af trappeopgange.

Få et tilbud på renovering af trapper & opgang

Trænger Deres opgang til en kærlig hånd, og bor De i Hvidovre, København, Gentofte, Nordsjælland eller resten af Sjælland, har Jørgen Holm A/S mulighed for at hjælpe Dem.

Kontakt os allerede i dag på tlf. 36 17 32 23, eller send en mail på info@j-holm.dk.

Vi stiller gerne vores ekspertise til rådighed, hvis De har tvivlsspørgsmål. Vi glæder os til at tage imod Dem.

Nogle spørgsmål?

Udfyld formularen – Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

Hvad drejer dit projekt om?