Kvalitetsbevidst malerfirma

Maling af vinduer i København

Maling og vedligeholdelse af vinduer

Hos Jørgen Holm A/S har vi gennem mere end 40 år, stået for at renovere og vedligeholde vinduer for boligforeninger, arkitekter mv. over hele Sjælland. Renovering og malerbehandling af vinduer er en god idé hvis man ønsker at give sin facade et indirekte løft, samt sikrer sig selv og sin ejendom et sundt og godt inde klima.

Ønsker De Deres vinduer behandlet eller er i tvivl om hvad der skal til, står vi altid til rådighed med sparring omkring dette. Vi tager imod opgaver for både private- og erhvervskunder samt offentlige kunder over hele Sjælland.

Hyppig maling forebygger krakelering

Det danske vejr kan være ganske hårdt ved facader og vinduer. Det kan resultere i vinduesmaling, der skaller, hvilket kan føre til fugtskader. Vinduerne skal gerne tilses ofte, og hyppig maling kan være forebyggende for sådanne skader.

Lang faglig erfaring

Vores medarbejdere har alle stor faglig indsigt samt nærværende æstetiske forståelse af det forestående malerarbejde. Vi kan bistå med kyndig rådgivning, så De opnår det ønskede resultat.

Vi tager altid udgangspunkt i den specifikke opgave, når vi skal planlægge det optimale forløb, så De kan nyde flotte vinduer i mange år frem. Via vores egen 21 meter lift er vi med til at være skarpe på prisen når opgaven kræver en vis højde.

Eksperter i maling af unikke og bevaringsværdige vinduer

Maling af unikke og bevaringsværdige vinduer

Hos Jørgen Holm A/S har vi stor erfaring om maling af både gamle, kittede, plastik og andre unikke vinduer.

Ældre vinduer har ofte unikke krav for at bevare deres karakter, mens kittede og plast vinduer kræver specifikke teknikker for at opnå de bedste resultater. Vores medarbejdere har evne og erfaring til at håndtere alle typer vinduer med præcision. Det er din garanti for et godt resultat.

Maling & Renovering af døre

Døre, ligesom vinduer, er vitale elementer i en ejendoms æstetik og funktion. Derfor er det ofte ideelt, at renovere og male dørene i samme omgang. Med en samlet behandling af døre og vinduere sikrer man et ensartet og professionelt udtryk af facaden. 

Når en boligforening overvejer maling og renovering af døre, er det vigtigt at tænke på økonomi, vælge kvalitetsmaterialer, sikre at dørenes stil matcher bygningen, overveje funktionalitet som isolering, samt vælge let-vedligeholdelige løsninger og en pålidelig leverandør.

Med over 40 års erfaring kan vi hos Jørgen Holm A/S effektiv rådgive og vejlede omkring disse spørgsmål.

Maling af dør i København

Pris på maling af vinduer

Vores priser på maling af vinduer reflektereren den faglige ekspertise og de praktiske aspekter af opgaven. Faktorer som vinduets størrelse, vinduets stand og eventuelle særskilte krav fra kunden indgår i prissætningen.

Takket være vores 21 meter lift kan vi effektivt håndtere opgaver i højden, hvilket er med til at påvirke prisen, til fordel for vores kunder.

 For en nøjagtig pris, kontakt os direkte for et uforpligtende tilbud.

Få et uforpligtende tilbud fra Jørgen Holm A/S

Investering i vedligeholdelse af vinduer er ikke blot en forbedring af det æstetiske, men også en investering i ejendommens værdi og levetid. Med Jørgen Holm A/S ved roret, er du sikret en høj kvalitet i arbejdet, uanset omfanget af dit projekt.

 Kontakt os på 70 89 10 86, eller udfyld vores kontaktformular for en uforpligtende snak om dit projekt.

Maling og renovering af døre

Vil du vide mere om maling af vinduer? Kontakt os

Ønsker De at høre mere om Deres muligheder for professionel vinduesmaling, eller ønsker De et uforpligtende malertilbud, er De velkommen til at ringe på telefon 36 17 32 23, eller De kan skrive en e-mail til info@j-holm.dk.

I vores arbejde benytter vi udelukkende produkter fra nogle af markedets absolut bedste leverandører, ligesom vi kan tilbyde maling af vinduer med svanemærkede malerprodukter. Herved opnår vi et langvarigt flot resultat samt et godt indeklima. Vi udfører maling af vinduer i København, Hvidovre, Gentofte samt hele Nordsjælland, og vi glæder os til at hjælpe Dem.

Vi stiller gerne vores ekspertise til rådighed, hvis De har tvivlsspørgsmål. Vi glæder os til at tage imod Dem.

Nogle spørgsmål?

Udfyld formularen – Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

Hvad drejer dit projekt om?