Maling af vinduer i København

Maling og vedligeholdelse af vinduer

Hos Jørgen Holm A/S Maler- og Hovedentreprenør har vi gennem mere end 40 år i malerbranchen sørget for, at ejendomme over hele Sjælland står flotte i gadebilledet. Det har vi bl.a. gjort ved at tilbyde vores kunder nyt liv til Deres vinduer. Ønsker De også fornyelse af Deres vinduer, tager vi gerne imod opgaver for private kunder, erhvervskunder samt offentlige kunder over hele Sjælland - heriblandt både Nordsjælland, Hvidovre, Gentofte og København.

 

Hyppig maling af vinduer kan forebygge krakelering

Det danske vejr kan være ganske hårdt ved facader og vinduer. Det kan resultere i vinduesmaling, der skaller, hvilket kan føre til fugtskader. Vinduerne skal gerne tilses ofte, og hyppig maling kan være forebyggende for sådanne skader.

 

Lang faglig erfaring

Vores medarbejdere har alle stor faglig indsigt samt nærværende æstetisk forståelse af det forestående malerarbejde. Vi kan bistå med kyndig rådgivning, så De slutningsvist har det ønskede resultat. Vi tager altid udgangspunkt i den specifikke situation, når vi skal planlægge det optimale forløb, så De kan nyde flotte vinduer i mange år. Via vores lift kan vi endvidere tilbyde at male vinduer for kunder på 4. etage og højere endda.

 

Vil du vide mere om maling af vinduer?

Ønsker De at høre mere om Deres muligheder for professionel vinduesmaling, eller ønsker De et uforpligtende malertilbud, er De velkommen til at ringe på telefon 36 17 32 23, eller De kan skrive en e-mail til info@j-holm.dk. I vores arbejde benytter vi udelukkende produkter fra nogle af markedets absolut bedste leverandører, ligesom vi kan tilbyde maling af vinduer med svanemærkede malerprodukter. Herved opnår vi et langvarigt flot resultat samt et godt indeklima. Vi udfører maling af vinduer i København, Hvidovre, Gentofte samt hele Nordsjælland, og vi glæder os til at hjælpe Dem.

FÅ ET TILBUD PÅ MALING AF vinduer

Vi arbejder med alt indenfor moderniserings-, renoverings-, og istandsættelsesopgaver til almindelige maleropgaver.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Danske Malermestre Danmarks indsamling Vi støtter Kræftens Bekæmpelse Knæk Cancer logo Fodboldfonden - alle vores boern