Malerentreprise til private

Hos Jørgen Holm A/S er vi altid klar til at give Dem et uforpligtende malertilbud. Har De et stort eller mindre malerprojekt, kan vi rådgive Dem med hensyn til farvevalg samt valg af maling med mere. Hvis De har brug for hjælp til et større byggeprojekt, giver vi også gerne et tilbud på en totalløsning.
 

Før der udarbejdes et tilbud, besøger vi hos Jørgen Holm A/S altid vores kunder. Det gør vi for at danne os et overblik over projektet, så De får det mest præcise tilbud. Alt efter projektets omfang kan det tage fra et par dage til et par uger, før det færdige tilbud er klar.
 

Skal hele huset renoveres, har Jørgen Holm A/S kompetencer til alt fra at lægge nyt gulv til nyt tag. Når vi udfører totalløsninger, sker det i samarbejde med faste samarbejdspartnere gennem mange år. Det betyder, at vi kan garantere vores kunder en god kvalitet og altid kan stå inde for det arbejde, som firmaet udfører.

Er De i tvivl, om Deres tag trænger til renovering eller en udskiftning, eller går De med nye boligdrømme, er Jørgen Holm A/S Maler- og Hovedentreprenør klar til at rådgive Dem. Vi har hovedkontor i Hvidovre, men tager ud på hele Sjælland.

Kontakt Jørgen Holm A/S på tlf. 36 17 32 23 eller send en mail til info@j-holm.dk allerede i dag for et uforpligtende tilbud

Få et uforpligtende tilbud

Vi arbejder med alt indenfor moderniserings-, renoverings-, og istandsættelsesopgaver til almindelige maleropgaver.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Danske Malermestre Danmarks indsamling Vi støtter Kræftens Bekæmpelse Knæk Cancer logo Fodboldfonden - alle vores boern