Liftudlejning

Stillads og lift

Er der brug for at komme op i højden, hvad enten det er for at få malet, efterset et tag eller skorsten med videre, kan Jørgen Holm A/S være behjælpelig med dette.

Jørgen Holm A/S råder over egen 21 meter selvkørende lift (se specifikation), rullestilladser samt lette facadestilladser til 2.- og 3. sal højde.

Ved større opgaver har Jørgen Holm A/S faste organiserede stilladsfirmaer, som de samarbejder med, så sikkerheden altid er i top. Det samme gælder, hvis en opgave kræver flere eller andre lifte, end det Jørgen Holm A/S kan tilbyde.

Jørgen Holm A/S sørger altid for at komme med den bedste og billigste løsning til lige netop det projekt, De ønsker Deres ekspertise til

Se specifikationer på liften her: Betjeningsvejledning

Sikkerhed i højsædet

Hos Jørgen Holm A/S er sikkerheden naturligvis i højsædet. Når vi anvender stillads og lift, sørger vi for at være til mindst mulig gene for beboere. Virksomheden har gennem mange år udført kvalitetsarbejde på stillads og med lift. Det betyder, at medarbejderne i Jørgen Holm A/S har den erfaring, det kræver at betjene en lift.

Lejer du vores lift, kan du være sikker på en holdbar og funktionel løsning, der følger alle sikkerhedsforskrifter og overholder alle krav. Kontakt Jørgen Holm A/S på tlf. 36 17 32 23 og hør nærmere.

 

Få et tilbud på liftudlejning

Vi har den erfaring, det kræver at betjene en lift.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Danske Malermestre Danmarks indsamling Vi støtter Kræftens Bekæmpelse Knæk Cancer logo Fodboldfonden - alle vores boern