Tagrenovering i København

Jørgen Holm A/S tilbyder også tagrenovering og ombygning af loftrum til beboelse. Tagrenovering kan forlænge Deres tags levetid med op til 20 år. Der er flere måder at renovere et tag på, så som maling af taget, algebehandling og tagreparationer. Uanset hvilken løsning Deres tag har brug for, garanterer Jørgen Holm A/S en effektiv løsning, som begge parter kan være stolte af.

Ønsker De mere plads i Deres bolig? Hvorfor ikke udnytte loftet? Jørgen Holm A/S har mange års erfaring inden for ombygning af lofter til beboelse. Det er dog ikke alle lofter, der egner sig til beboelse. De kan læse om, hvilken status Deres loft har på Bygnings og Boligregistret. Her kan De læse alt om Deres bolig, for eksempel hvor gammel den er, og hvor mange etager, der er egnet til beboelse.
 

Er De i tvivl, om Deres tag trænger til renovering eller en udskiftning, eller går De med nye boligdrømme, er Jørgen Holm A/S klar til at rådgive Dem. Jørgen Holm A/S hovedkontor i Hvidovre, men tager ud på hele Sjælland.

Kontakt Jørgen Holm A/S på tlf. 36 17 32 23 eller send en mail til info@j-holm.dk allerede i dag for et uforpligtende tilbud. 

FÅ ET TILBUD PÅ RENOVERING AF TAG

Vi arbejder med alt indenfor moderniserings-, renoverings-, og istandsættelsesopgaver til almindelige maleropgaver.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Danske Malermestre Danmarks indsamling Vi støtter Kræftens Bekæmpelse Knæk Cancer logo Fodboldfonden - alle vores boern