Din lokale totalentreprenør i København & omegn

Velkommen hos J.H. Totalentreprise A/S

Siden 1984 har vi hos J.H. Totalentreprise A/S været en anerkendt hovedentreprenørvirksomhed. I dag består vores virksomhed af mere end 35 medarbejdere, som hovedsageligt har store kvaliteter inden for malerfaget. Endvidere har vi gennem vores lange levetid opbygget et stærkt netværk bestående af yderst kompetente underleverandører, som alle lever op til de samme høje håndværksfaglige krav, vi stiller til vores eget arbejde. Det sikrer en gennemgående høj kvalitet i vores arbejde.

Vi har adresse i Hvidovre, men har opbygget stor erfaring med at levere totalentrepriser i Gentofte, København, samt i hele Nordsjælland.

Totalentrepriser i høj kvalitet med stolte traditioner

Som totalentreprenør er vores primære formål altid at levere et resultat til kunden, som imødekommer alle kundens ønsker og afspejler markedsledende håndværksmæssig kvalitet. Det kommer eksempelvis til udtryk i vores tætte dialog med Dem som kunde allerede fra opgavens indledning. Med udgangspunkt i denne dialog og vores lange ekspertise planlægger vi det forestående forløb og sørger for at indhente de helt rette underleverandører.

 

Totalentreprenør med mere end 35 års erfaring

Vi har igennem vores mere end 35 år i branchen opbygget erfaring med at levere totalentrepriser for både privat- og erhvervskunder såvel som arkitekter, ejendomsselskaber og administratorer i form af hoved- og fagentrepriser såsom alle typer af facaderenoveringer, moderniserings- og istandsættelsesopgaver.

 

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Ønsker De at modtage et dækkende og uforpligtende tilbud på en totalentrepriseløsning, er De velkommen til at kontakte os på 36 17 32 23 eller e-mail info@j-holm.dk. Vores hovedsæde er beliggende i Hvidovre, og vi kommer gerne til kunder over hele Sjælland - heriblandt både Gentofte, København og Nordsjælland. Vi glæder os til at hjælpe Dem.

 

 

 

 

Få et uforpligtende tilbud

Vi arbejder med alt indenfor moderniserings-, renoverings-, og istandsættelsesopgaver til almindelige maleropgaver.

AAA - Bisnode Danske Malermestre Danmarks indsamling Vi støtter Kræftens Bekæmpelse Knæk Cancer logo